VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lotul național a cucerit nouă medalii la Jocurile Europene Paralimpice de tineret

Lotul național paralimpic al Republicii Moldova a cucerit nouă medalii la Jocurile Europene Paralimpice de tineret care au fost găzduite de orașul Brno din Cehia. Cea mai bună evoluție a avut-o Victoria Rotaru, care s-a clasat pe locul întâi la para-atletism, în probele de aruncarea greutății și aruncarea mingii de 150 g, transmite IPN.

Tot la probele de aruncarea greutății și aruncarea mingii de 150 g, pe locul doi s-a clasat sportiva Alexandra Cerchez. Eva Osadceaia a cucerit medalia de argint la proba de înot stil liber, pe distanța de 50 m și medalia de bronz la înot pe spate pe distanța de 100 m.

Pe tabloul masculin la para-atletism s-a remarcat Maxim Ciobanu, care s-a impus în concursul de aruncarea greutății. Vladimir Șamanov a ocupat locul întâi la alergări pe distanța de 100 m, iar Adrian Zabulica a cucerit medalie de argint în proba de aruncarea greutății.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.