VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

LIVE: Președintele Maia Sandu este invitata emisiunii „Puncte de Reflecție” cu Valentina Ursu

Jurnalista Valentina Ursu discută în această seară cu președinta R. Moldova Maia Sandu despre șansa istorică de integrare a R. Moldova în UE, despre recomandările UE încă neîndeplinite, despre reforma procuraturii, despre concursul pentru procurorul general, despre fenomenul coruperii alegătorilor, despre intenția lui Putin de a candida încă pentru un mandat de președinte, dar și despre salariile majorate în educație.

Totodată, în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” președinta va vorbi despre disputa dintre cele două mitropolii, despre aderarea la UE cu sau fără Transnistria, despre realizările în trei ani de mandat, situația din Găgăuzia, soarta aeroportului, dar și despre purificarea spațiului informațional.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.