VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Liga Orașelor și Comunelor susține PNL România la alegerile europarlamentare din 9 iunie

În cadrul alegerilor europarlamentare din 9 iunie, Liga Orașelor și Comunelor anunță că este alături și împreună cu cel mai vechi și cel mai credibil partid european: Partidul Național Liberal. Formațiunea își îndeamnă susținătorii să voteze la scrutinul de duminică pentru PNL România.

În persoana europarlamentarilor PNL, Republica Moldova a avut parte de cei mai sinceri și fideli aliați ai parcursului nostru european. Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan și alți colegi din Parlamentul European, au fost călăuza noastră pe calea integrării europene. Sub ghidarea înțeleaptă a Dlui Președinte Nicolae Ciucă și sub egida grupului parlamentar al Partidului Popular European din care PNL face parte, Republica Moldova a avansat considerabil în acest proces și a depășit crizele multiple din ultimii ani”, se arată într-un mesaj al formațiunii LOC.

Liga Orașelor și Comunelor, în calitate de partid partener, își îndeamnă membrii si susținătorii să fie alături de PNL în aceste alegeri și să asigure continuitatea parcursului nostru european, prin delegarea și susținerea masivă a candidaților PNL.

CMF: 41240003

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.