VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Licitații trucate la RTEC. Vicedirectorul și contabilul-șef al instituției, săltați de CNA

Directorul adjunct al Regiei Transport Electric din Chișinău și contabilul-șef al instituției au fost săltați azi de ofițerii CNA, cei doi funcționari fiind vizați într-o cauză penală privind fraudarea licitațiilor ce au prejudiciat considerabil întreprinderea.  

Ofițerii CNA au descins în birourile celor doi funcționari, la domiciliile acestora, precum și la reprezentanții unor companii beneficiare în urma licitațiile presupus a fi trucate.

Potrivit anchetei, cei doi responsabili ai RTEC ar fi fraudat mai multe licitații publice, organizate de întreprindere, în schimbul unor bunuri sau unui anumit procent din contractele atribuite, fiind cauzate astfel daune considerabile întreprinderii. S-a stabilit că funcționarii, prin înțelegere prealabilă cu agenții economici desemnați câștigători ai unor contracte de achiziții, ar fi comis mai multe abuzuri în procesul de executare a lucrărilor contractate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.