VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primarul din Boldurești, care a lovit mortal un minor, a fost plasat în arest pentru 30 de zile

Primarul satului Boldurești, care este și fost șef al Inspectoratului de Poliție Nisporeni, a fost plasat în arest în penitenciar pentru 30 de zile. Alesul a fost reținut, zilele trecute, fiind bănuit că a lovit mortal cu mașina de serviciu un minor de 14 ani și a fugit de la fața locului, încercând să ascundă urmele.

Măsura a fost aplicată la solicitarea procurorilor pentru cauze speciale, de către Oficiul Ciocana al Judecătoriei Chișinău. În ceea ce privește cea de-a doua persoană reținută, care l-ar fi ajutat pe primar să ascundă urmele, va fi cercetat în libertate.

Menționăm că la 19 februarie, în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni, un copil de 14 ani a fost lovit mortal de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo. În urma investigațiilor, oamenii legii au depistat că la volanul mașinii s-a aflat primarul localității Boldurești, Nicanor Ciochină, iar automobilul implicat în accident era de serviciu. Totuși, acesta a fost reținut la 21 februarie.

Polițiștii au mai identificat un suspect pe acest caz, complice al șoferului. Acesta este medic stomatolog și a fost reținut pentru 72 de ore.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.