VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Piatra Neamț începe festivalul „Neamț Art Festival” și Zilele Chișinăului

Festivalul „Neamț Art Festival” și Zilele Chișinăului se vor desfășura, în perioada 2-4 septembrie 2022, la Piatra Neamț, scrie Infoprut.ro.

Astfel, timp de trei zile, locuitorii din Piatra Neamț vor avea parte de mai multe spectacole muzicale prezentate de artiști din municipiul Chișinău.

Conform programului, în prima zi de festival, la Muzeul județean din Piatra Neamț, va avea loc vernisarea expoziției de pictură a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din Republica Moldova. Seara, în Piața Libertății, formația „Vali Boghian Band” va prezenta un program de muzică Jazz Fusion.

În cea de-a doua zi a festivalului, în Piața Libertății din Piatra Neamț, Orchestra „Camerata Chișinău”, în frunte cu maestrul Mihai Amihalachioaie, va prezenta un concert de muzică academică pop-rock. În recital: trupa „Brio Sonores”, Mariana Bulicanu și Aliona Triboi.

Ultima zi de festival va încununa cu un concert de muzică academică din creația Maestrului Eugen Doga, prezentat de Orchestra municipală de cameră „Camerata Chișinău” și soliștii: trupa „Brio Sonores”, Mariana Bulicanu și Aliona Triboi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.