VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

La Chișinău va avea loc Festivalul Transportului Alternativ

Duminică, 28 august, în Capitală va fi marcată ziua mobilității active cu genericul „Alternocity Chișinău”.

Astfel, începând cu ora 10:00, va fi închisă o porțiune de drum a străzii Albișoara, în perimetrul str. Mihai Viteazul (pod) și bd. Renașterii Naționale (podul de la Circ), întrucât circulația transportului public și a celui privat va fi sistată pe durata desfășurării festivalului.

Primăria Chișinău menționează într-un comunicat remis presei că evenimentul are ca scop promovarea mersului pe jos, folosirea bicicletei, trotinetei, precum și a altor forme de deplasare.

Programul evenimentului prevede și alte activități distractive care vor organizate împreună cu partenerii municipalității: AlternoHora, campionate, ateliere, master class-uri pentru copii și maturi etc.

Toți iubitorii transportului alternativ și curioșii sunt așteptați la festival!

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.