VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

DOC/ Termoelectrica a solicitat ANRE-ului majorarea tarifului pentru energia electrică și termică

S.A. Termoelectrica a solicitat Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) majorarea tarifelor pentru energia termică și electrică. Compania cere un tarif de 2568 lei/Gcal pentru energie termică și un tarif de 378 bani/Kwh pentru energia electrică livrată consumatorilor.

Agentul termic în Capitală s-ar putea scumpi. Termoelectrica a solicitat Agenţiei Naţionale pentru Reglementarea în Energetică ajustarea tarifului pentru o gigacalorie până la 2568 de lei, mai mult cu 400 de lei decât este în prezent.

Termoelectrica cere regulatorului în energetică şi ajustarea tarifului la energia electrică pe care o produce. Tariful solicitat este trei lei şi 78 de bani pentru un kilowatt oră, faţă de trei lei şi 35 de bani cât este acum.

Deocamdată, nu se cunoaşte când ANRE va aproba noile tarife şi de când ar putea intra în vigoare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.