VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un număr record de camioane au fost perfectate la frontiera moldo-română, în ultimele 24 de ore

Serviciul Vamal anunță că în ultimele 24 de ore la posturile vamale situate pe frontiera moldo-română au fost perfectate un număr record de camioane.

Astfel, la vama Leușeni au fost perfectate cele mai multe camioane – 912 vehicule dintre care 522 camioane pe sensul de ieșire și 390 pe sensul de intrare.

La vama Giurgiulești – 292 camioane: 158 camioane pe sensul de ieșire din țară și 134 pe sensul de intrare în țară, iar la vama Sculeni – 265 de autocamioane perfectare: 113 pe sensul de ieșire și 152 camioane pe sensul de intrare.

De asemenea, la vama Costești au fost perfectate 107 camioane: 46 pe sensul de ieșire și 61 pe sensul de intrare, iar la vama Cahul – 248 de autocamioane, dintre care 78 pe sensul de ieșire și 170 pe sensul de intrare.

Reprezentanții Serviciului Vamal al Republicii Moldova transmit mulțumiri autorităților vamale din România pentru conlucrare în vederea fluidizării traficului prin sincronizarea acțiunilor de control.

Totodată, Serviciul Vamal menționează că întreprinde toate măsurile pentru fluidizarea traficului transfrontalier de mărfuri și face apel către transportatori să manifeste spirit de înțelegere.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.