VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Kremlinul avertizează că forțele sale armate vor oferi un „răspuns adecvat” la decizia Marii Britanii de a furniza Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune


Kremlinul a avertizat că forțele sale armate vor oferi un „răspuns adecvat” la decizia Marii Britanii de a furniza rachete cu rază lungă de acțiune către Kiev, relatează CNN.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a condamnat joi, în timpul unei conferințe telefonice cu jurnaliștii, promițând un răspuns rusesc.

„Acest lucru va necesita un răspuns adecvat din partea armatei noastre, care, în mod natural, va lua decizii relevante având în vedere acest lucru”, a adăugat Peskov.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.