VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Klaus Iohannis: R. Moldova este partenerul nostru cel mai afectat de război și trebuie să-i acordăm sprijinul necesar

„Republica Moldova este partenerul nostru cel mai afectat de război și trebuie să ne asigurăm că îi acordăm tot sprijinul necesar.” O declarație în acest sens a fost făcută astăzi, de președintele României Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe comune cu președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella.

Îl felicit pe domnul Președinte pentru rezultatele vizitei pe care tocmai a efectuat-o la Chișinău. Mă bucură faptul că, împreună, susținem concret și hotărât parcursul Republicii Moldova de aderare la Uniunea Europeană. Republica Moldova este partenerul nostru cel mai afectat de război și trebuie să ne asigurăm că îi acordăm tot sprijinul necesar”, a declarat Klaus Iohannis.

Menționăm că după vizita la Chișinău, Sergio Mattarella efectuează o vizită în România.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.