VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Independenței R. Moldova: Integrarea europeană este singura opțiune către un viitor prosper

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia împlinirii a 31 de ani de la proclamarea Independenţei R. Moldova.

”Calde felicitări dnei președinte Maia Sandu și cetățenilor Republicii Moldova cu ocazia Zilei Independenței! România va continua să fie cel mai important susținător al R. Moldova, al cetățenilor săi și al integrării sale europene care este singura opțiune către un viitor prosper și democratic”, a scris Iohannis pe Twitter.

Reamintim că Republica Moldova marchează astăzi 31 de ani de independență.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.