VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Judocanul Denis Vieru a cucerit bronzul la Campionatul Mondial

Judocanul Denis Vieru a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de la Tashkent! În ultimul meci, el l-a învins pe georgianul Vazha Margvekashvili,

Denis Vieru a reușit să-i mai învingă pe sârbul Strahinja Buncic, spaniolul Alberto Gaitero și ucraineanul Bogdan Iadov, transmite IPN. Tot la 66 kg, Radu Izvoreanu a trecut de bulgarul Yanislav Gerchev, dar a cedat în fața brazilianului Willian Lima.

Vieru a fost oprit în drumul spre aur de unul dintre cei doi japonezi care evoluează în categoria de greutate 66 kg – Hifumu Abe. El l-a învins în ultimul act pe conaționalul Joshiro Maruyama.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.