VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la un ex-șef al Direcției Generale Combaterea Corupției a CNA: E vizat într-un dosar de îmbogățire ilicită

Procurorii anticorupție au descins astăzi cu 10 percheziții la un fost șef al Direcției Generale Combaterea Corupției a Centrului Național Anticorupție. Acesta ar fi vizat într-un dosar de îmbogățire ilicită.

Potrivit Procuraturii Anticoruptie, investigațiile în privința fostului angajat CNA au fost inițiate de către procurorii anticorupție din aprilie 2022, urmare a materialelor aferent controlului de serviciu efectuat de actualul director al CNA, precum și a informațiilor parvenite de la Serviciul de Informații și Securitate.

Începând cu luna aprilie 2022 până la momentul actual, procurorii anticorupție au efectuat acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații. Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliul acestuia și a altor persoane terțe, precum și la sediul unei entități economice rezidente, afiliate acestuia. În cadrul perchezițiilor, au fost depistate și ridicate bunuri și obiecte care au importanță pentru cauza penală și care urmează a fi apreciate în ansamblu cu celelalte probe administrate pe caz”, precizează PA.

Așadar, în rezultatul acțiunilor de percheziție efectuate, fostului funcționar i-a fost aplicată măsura preventivă sub formă de obligarea de a nu părăsi localitatea pe un termen de 60 zile, iar în următoarele zile urmează să-i fie înaintată învinuirea în comiterea infracțiunii de îmbogățire ilicită.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.