VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ion Ceban, de Ziua Limbii Române: Faptele vorbesc despre noi, nu vorbele frumoase

De Ziua Limbii Române, edilul Capitalei, Ion Ceban, a publicat pe pagina sa de Facebook poezia lui Grigore Vieru ”În limba ta”.

Totodată, edilul a subliniat că ”faptele vorbesc despre noi, nu vorbele frumoase”.

Pe 31 august, în R. Moldova și România este marcată Ziua Limbii Române.

Citește și: Mesajul și poezia postată de Maia Sandu pe rețelele de socializare de Ziua Limbii Române

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.