VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Interviu cu Vadim Pistrinciuc, directorul executiv al IPIS: „Remanierile contribuie la sporirea calitații guvernării. Reformele sunt dureroase, antipopulare, dar inevitabile”

Remanierile contribuie la sporirea calitații guvernării Reformele sunt dureroase, antipopulare, dar inevitabile. Războiul din Ucraina ne face să ne întrebăm ce ar fi fost dacă erau alți politicieni la guvernare. Sunt partide proruse, sunt partide ipocrite, care declară că iubesc această țară, statalitatea ei, dar, din păcate, întreprind acțiuni împotriva statului. Nu văd cum poți să ai relații prietenoase în totalitate cu Federația Rusă în ziua de azi atâta timp cât merge acest război tragic, absolut inuman, fără sens. Federația Rusă a mers pe calea violenței, tragediei, a unei orori a umanității, fiindcă este o oroare a umanității ceea ce se întâmplă acum în Ucraina.

Interviu cu fostul deputat Vadim Pistrinciuc, directorul executiv al Institutului pentru Iniţiative Strategice.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.