VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ANRE a afișat noi prețuri plafon pentru benzină și motorină: Indicii continuă să scadă

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a afișat luni, 8 august, prețul plafon la carburanți, mai exact la produsele petroliere principale de tip standard – motorină și benzină, care va fi aplicat marți, 9 august.

Potrivit ANRE, marți, 9 august, un litru de benzină cu cifra octanică A 95 va costa 27 de lei și 3 bani, cu 27 de bani mai puțin decât ziua precedentă, iar un litru de motorină va costa 26 de lei și 48 de bani, cu 18 bani mai puțin comparativ cu ultimii indici.

Prețul maxim de referință aplicabil pentru marți, 9 august:


Sursa foto: captură anre.md

Luni, 8 august, un litru de benzină costă 27,27 de lei, iar de motorină – 26,66 de lei.

Sursa foto: captură anre.md

Preţurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către ANRE în baza Metodologiei de calcul şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere şi sunt publicate zilnic pe site-ul Agenţiei, iar benzinăriile din ţară trebuie să le afişeze de la miezul nopţii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.