VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Focar de pestă porcină africană, depistat într-o gospodărie din raionul Sîngerei. Precizările ANSA

Un focar de pestă porcină africană a fost înregistrat într-o gospodărie din localitatea Chișcăreni, raionul Sîngerei. Un anunț în acest sens a fost făcut luni, 8 august, de către Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor (ANSA).

Potrivit ANSA, Comisia pentru Situații Excepționale din Sîngerei s-a întrunit în ședință pentru a aproba un plan de măsuri pentru combaterea și profilaxia pestei porcine africane.

„Ancheta epidemiologică este în desfășurare și se realizează de către o echipă de inspectori a Subdiviziunii teritoriale pentru siguranța alimentelor Sîngerei, în colaborare cu alte instituții competente ale statului”, menționează reprezentanții ANSA.

Totodată, ANSA informează că au fost anulate restricțiile la pesta porcină africană în localitatea Pompa, raionul Fălești ș în localitatea Onești raionul Edineț.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.