VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Inspectoratul General de Carabinieri marchează 32 de ani de la fondare. Recean: Vă mulțumesc pentru că sunteți devotați patriei!

Inspectoratul General de Carabinieri marchează, astăzi, 32 de ani de la fondare. Cu această ocazie, prim-ministrul Dorin Recean a felicitat angajații instituției, iar în semn de recunoștință pentru activitatea prodigioasă și serviciul militar ireproșabil a oferit Diplome de Onoare din partea Guvernului.

Șeful Executivului a remarcat implicarea, dedicația și profesionalismul cu care angajații Inspectoratului își exercită misiunea, menționând că, încă de la fondare, carabinierii s-au remarcat în timpul războiului de la Nistru, fiind în primele rânduri pentru apărarea integrității și securității statului.

Totodată, recent, sute de carabinieri s-au mobilizat în timpul viscolului fără precedent, care a afectat partea de sud a Republicii Moldova. 

Ați fost și sunteți mereu acolo unde este nevoie, de la misiunile obișnuite de patrulare și asigurare a securității, la misiuni urgente în cazul unor calimități. Angajamentul vostru continuu pentru siguranța publică a fost foarte important în ultima perioadă, iar, datorită activității pe care o desfășurați, oamenii din țara noastră s-au simțit în siguranță. Vă mulțumesc pentru serviciul exemplar și pentru că sunteți devotați patriei”, a spus premierul Dorin Recean.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.