VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ ANSA a primit un lot de echipament tehnic oferit de Cehia

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor ( ANSA) își consolidează capacitățile de control în domeniul agriculturii ecologice, cu suportul Cehiei.

Republica Cehă a donat Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor un lot de echipament tehnic necesar inspectorilor pentru implementarea și eficientizarea controalelor oficiale în domeniul agriculturii ecologice.

Agenția menționează că inspectorii ANSA au avut parte de instruiri în cadrul unui atelier de lucru. Aceștia au efectuat controale demonstrative, inclusiv cu prelevări de mostre, sub supravegherea și ghidajul experților proiectului.

Donația are loc în cadrul Proiectului ”Suportul Instituțional în Agricultura Ecologică din Republica Moldova”, implementat de Institutul Central pentru Supraveghere și Testare în Agricultură din Republica Cehă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.