VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu în centrul Capitalei. Un pompier a ajuns la spital

Un incendiu a avut loc aseară în centrul Capitalei. Patru echipaje de pompieri au intervenit pe strada Pușkin 41, iar în urma intervenției un salvator a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:50. Potrivit primelor informații a fost observat fum dens de sub acoperișul unei clădiri. La fața locului au fost trimise 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși la destinație pompierii au stabilit că focul a afectat acoperișul clădirii. Datorită intervenției prompte incendiul nu a obținut răspândire, arderea afectând suprafața aproximativă de 200 metri pătrați a acoperișului construcției. Incendiul a fost localizat la ora 21:16”, se arată într-un comunicat al IGSU.  

În procesul de intervenție un pompier a primit traumatisme, fiind preluat de serviciul de asistență medicală și transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală. La moment viața acestuia fiind în afara oricărui pericol. În urma incendiului alte persoane nu au avut de suferit. Pompierii lucrează pentru lichidarea finală a acestuia. Cauza și circumstanțele de ardere urmează a fi stabilite de specialiști.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.