VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Dorian Răilean: Mentalitatea noastră s-a schimbat

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este portarul selecționatei R. Moldova la fotbal, Dorian Răilean. „Tricolorul” susține că, în ultima vreme s-au produs schimbări în interiorul echipei naționale.

„După victoria contra Poloniei, am început să credem că suntem capabili de mai multe, iar buna dispoziție din vestiar ne-a ajutat să creștem”, spune portarul în vârstă de 30 de ani. De asemenea, Dorian Răilean a dezvăluit cine sunt fotbaliștii care încing atmosfera în sânul echipei. Sunt mulți, în special- Vadim Rață, dar îi mai pot numi pe Postolachi, Nicolaescu sau Stână”, mai adaugă goalkeeperul.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.