VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Incendiu în Capitală: Mai multe gherete cuprinse de flăcări în plină noapte

Opt gherete dintr-un depozit amplasat pe șoseaua Hâncești 142 unde erau păstrate cisterne cu miere și alte bunuri, au fost cuprinse de flăcări în dimineața zilei de 30 ianuarie. Nouă echipaje de salvatori și pompieri au intervenit conform nivelului sporit de intervenție de gradul II, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Pompierii au fost alertați la ora 03:48, după ce martorii au observat din depărtare flacără deschisă. Pentru lichidarea arderii, la fața locului au fost îndreptate 9 echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că mai multe bunuri materiale din interiorul depozitului cu suprafața totală de 1000 metri pătrați ard cu flacără deschisă. Pompierii au reușit localizarea incendiului către ora 04:28 și lichidarea completă a acestuia la ora 06:06.

Potrivit pompierilor, în consecință focul a afectat 8 gherete pe o suprafața de 96 m2, dar și 300 m2 din acoperișul depozitului. Victime nu au fost raportate. Cauza și circumstanțele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Potrivit, IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 24 situații de risc.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.