VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă un șef de top din Rusia a murit în condiții suspecte

Încă un șef de top din Rusia a murit în condiții suspecte. Ivan Peciorin s-a înecat în timpul unei plimbări nocturne cu barca în Marea Japoniei, în apropiere de orașul Vladivostok.

Ivan Peciorin, 39 de ani, directorul general al corporației de stat pentru Dezvoltarea Orientului Îndepărtat și Arctic, a murit lângă insula Ruski (Vladivostok), după ce a căzut în mare și s-a înecat în timpul unei călători pe Marea Japoniei, a relatat agenția de presă Interfax. 

Moartea lui Peciorin este cea mai recentă dintr-o serie de decese misterioase în rândul magnaților ruși. La începutul lunii septembrie, Președintele Consiliului de Administrare al Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central al Administrației Prezidențiale din Moscova. Ulterior, compania Lukoil a precizat într-un comunicat că acesta „a încetat din viață în urma unei boli grave”, în timp ce presa locală a relatat că Ravil Maganov s-a aruncat în gol de la fereastra unui spital.

Lukoil a fost prima mare companie rusă care, din primele zile ale invaziei militare în Ucraina, s-a opus „operațiunii militare speciale” a președintelui Vladimir Putin.

De la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, mai mulți oligarhi ruşi au murit în circumstanţe suspecte. Sunt cazuri de sinucidere sau omucidere-sinucidere, atunci când au fost implicate şi persoane din familiile lor. Masacru de magnaţi şi de superbogaţi în timpul războiului din Ucraina ridică semne de întrebare, noi sancţiuni occidentale ameninţăndu-le bogăţia şi loialitatea faţă de Vladimir Putin

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.