VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful consiliului de administrație al Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra unui spital 

Președintele Consiliului de Administrare al Lukoil, Ravil Maganov, a murit după ce a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central al Administrației Prezidențiale din Moscova, relatează agenția de presă Interfax.

În vârstă de 67 de ani, Ravil Maganov ar fi căzut în dimineața zilei de joi, 1 septembrie, de la fereastra unui spital în care era tratat. Sursa a precizat că polițiștii lucrează la fața locului intervievând tura de serviciu a lucrătorilor din spital și a pacienților.

Potrivit agenției Interfax, Maganov în anii 1980 a lucrat la Langepasneftegaz, care mai târziu a devenit parte a LUKOIL. De la înființarea societății pe acțiuni, a ocupat funcții de conducere în LUKOIL. În 2020, după decesul președintelui consiliului de administrație al companiei petroliere, Valery Graifer, a condus consiliul de administrație.

Lukoil a fost prima mare companie rusă care, din primele zile ale invaziei militare în Ucraina, s-a opus „operațiunii militare speciale” a președintelui Vladimir Putin.

În ultimele 3 luni, 6 oligarhi ruşi au murit în circumstanţe suspecte. Sunt cazuri de sinucidere sau omucidere-sinucidere, atunci când au fost implicate şi persoane din familiile lor. Masacru de magnaţi şi de superbogaţi în timpul războiului din Ucraina ridică semne de întrebare, noi sancţiuni occidentale ameninţăndu-le bogăţia şi loialitatea faţă de Vladimir Putin.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.