VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă o victorie pentru Moldova. Irina Rîngaci, pe podiumul de la Budapesta

Luptătoarea moldoveancă Irina Rîngaci a câștigat turneul din seria Ranking Series de la Budapesta. Astfel, sportiva s-a impus la acest turneu. Sportiva a obținut trei victorii în categoria de greutate 65 kg, cu germana Anne Nuernberger, rusoaica Ekaterina Koșkina și turcoaica Kadriye Aksoy.

Amintim că și luptătoarea Anastasia Nichita a câștigat turneul Ranking Series de la Budapesta, Ungaria. „Fata de aur” a Moldovei își reconfirmă titlul de cea mai bună luptătoare. Anastasia Nichita a înregistrat o nouă victorie categorică. Sportiva noastră a obținut medalia de aur la categoria de greutate de 57 kg.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.