VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă 30 de zile de arest în Penitenciarul Nr.13 pentru contabila partidului „ȘOR”

Contabila partidului „ȘOR”, Olga Romanova, își va petrece următoarele 30 zile în penitenciarul Nr 13. Magistrații au decis astăzi, prelungirea măsurii de arest preventiv în privința acesteia.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de către procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale (PG).

Amintim că contabila partidului Șor, Olga Romanova, a primit mandat de arest în Penitenciarul Nr.13 la data de 15 august.

Menționăm că Olga Romanova ceasta este bănuită de complicitate la săvârșirea falsificării rapoartelor privind gestiunea financiară a partidului și acceptarea finanțării partidului din partea unui „grup criminal organizat”.

Aceasta este juristă de profesie. 

În 2021, ZdG a scris că, pentru ultimii doi ani, Romanova nu a declarat venituri salariale, deși a scris că activează în cadrul Partidului „ȘOR”. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.