VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În weekend, canicula se intensifică. Vor fi până la 35 de grade cu un cer fără nori

În cea de-a doua zi de caniculă, temperaturile vor fi și mai ridicate. Pentru acest weekend sunt anunțate până la 35 de grade la umbră în sudul R. Moldova. Temperatura resimțită ar putea să fie însă cu un gard sau două mai mare.

În Capitală, valorile vor fi de 33 de grade cu un cer fără nori în următoarele trei zile. Și nopțile vor fi destul de calde, cu temperaturi de peste 22 de grade. Noul val de caniculă se va menține până în patru iulie.

Ca de obicei, pe timp de caniculă, medicii recomandă evitarea expunerii prelungite la soare între orele 11:00 – 18:00, purtarea pălăriilor sau chipiurilor, hainelor lejere de culori deschise, confecționate din țesături naturale și un consum zilnic de lichide.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.