VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În Republica Moldova va fi organizat anual Festivalul Național al Prunei

Anual, în R. Moldova va fi organizat Festivalul Național al Prunei. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost votat de 53 de deputați.

Festivalul Național al Prunei va fi organizat anual, în a treia duminică a lunii septembrie.

Potrivit autorilor proiectului de hotărâre, instituirea acestei sărbători a fost solicitată de autoritățile publice locale.

Potrivit datelor statistice, prunele ocupă locul doi în topul celor mai exportate fructe în stare proaspătă din Republica Moldova, clasând țara noastră printre primii zece exportatori din lume.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.