VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În noiembrie, gazul rusesc va ajunge în stânga Nistrului la un preț mai mare

În această lună, Moldova va procura gaz de la Gazprom la un preț de 830 de dolari pentru mia de metri cubi. Anunțul a fost făcut de directorul ”Moldovagaz”, Vadim Ceban.

Tot volumul de gaze de la Gazprom va fi direcționat către compania Tiraspoltransgaz din regiunea transnistreană.

Potrivit lui Vadim Ceban, pentru octombrie, Republica Moldova a achitat 795 de dolari pentru mia de metri cubi. Potrivit previziunilor preliminare ale ”Moldovagaz”, în primul trimestru al anului 2024, prețul gazelor naturale de la Gazprom va fi de 510 dolari pentru mia de metri cubi.

Ceban menționeză că informațiile privind costul gazelor naturale achiziționate de la Energocom sunt confidențiale, conform contractului de cumpărare și vânzare încheiat în august 2022.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.