VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

În muzeul Parlamentului au fost expuse fotografii și documente care vizează relațiile dintre R. Moldova și UE

În muzeul Parlamentului au fost expuse o serie de fotografii și documente, care vizează relațiile dintre R. Moldova și UE. Expoziția a fost organizată de Secția resurse informaționale a legislativului, în colaborare cu Agenția Națională a Arhivelor, și este intitulată „Republica Moldova pe calea integrării europene. Rolul important al Parlamentului”.

Fotografiile și documentele expuse, unele dintre ele în original,  se referă la relațiile dintre țara noastră și partenerii europeni – de la semnarea, în 1994, a Acordului de Cooperare și Parteneriat până la decizia din 2022 a Comisia Europeană de a acorda Republicii Moldova statutul de țară candidată la UE.

Expoziția va fi deschisă pentru vizitatorii Parlamentului pe tot parcursul lunii mai.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.