VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ilan Șor, Marina Tauber și Evghenia Guțul, interziși în Ucraina: Numele lor, inclus în baza de date „Mirotvoreț”

Oligarhul fugar Ilan Șor, deputatul Marina Tauber și bașcanul Găgăuziei, Evghenia Guțul, au fost incluși în baza de date „Mirotvoreț”.

Astfel, aceștia sunt considerați inamici ai securității naționale ale Ucrainei, respectiv le este interzisă intrarea în țara vecină.

Printre motivele privind includerea pe această platformă se numără „manipularea informațiilor semnificative din punct de vedere social, promovarea propagandei pro-ruse, precum și participarea la procese de destabilizare în spațiul post-sovietic”.

Deschide.md a publicat și imagini cu dovada:

Reamintim că recent, Statele Unite ale Americii au anunțat sancțiuni împotriva bașcanei Găgăuziei, Evghenia Guțul, pentru complicitate activă cu oligarhul condamnat fugar, Ilan Șor, și partidul Șor, declarat neconstituțional, precum și pentru înlesnirea acțiunilor lor de interferență politică ilegală, susținute de Kremlin.

Totodată, la începutul lunii iunie, paginile de Facebook ale politicianului fugar Ilan Șor, deputatei Marina Tauber și a bașcanei Găgăuziei, Evghenia Guțul, ar fi fost blocate de compania Meta.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.