VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

IGP cere Primăriei Chișinău să interzică întrunirile pe timp de noapte

Inspectoratul General al Poliției a transmis o solicitare la adresa Primăriei Chișinău cu privire la protestele organizate de Partidul Șor.

Având în vedere că afară întunecă mult mai devreme și sunt întreprinse acțiuni de deconectare parțială a iluminatului stradal în contextul crizei energetice, Inspectoratul General al Poliției, solicită Primăriei să ia în calcul programul desfășurării întrunirilor în mun. Chișinău.

Astfel, solicităm ca întrunirile să fie admise până la lăsarea întunericului, ori aflarea acestora pe timp de noapte poate genera riscuri în adresa locuitorilor capitalei cât și a unor participanți la întrunire”, se arată în adresare.

Oamenii legii subliniază că în rândul participanților la întrunirea din centrul Capitalei, Poliția a depistat mai multe obiecte interzise (inclusiv la ziua de azi un cuțit confecționat manual).

”Reiterăm că obiectivul prioritar al Poliției îl constituie creșterea gradului de siguranță al cetățeanului, descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi intervenţia cu promptitudine atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, se mai arată în comunicat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.