VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu pleacă în Suedia: Moldovenii din diasporă, invitați la discuții

În perioada 6 – 9 februarie președintele Parlamentului, Igor Grosu, se va afla într-o vizită de lucru în Regatul Suediei, la invitația omologului său, președintele Riksdagului, Andreas Norlén.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Grosu a anunțat că planifică în seara zilei de 6 februarie o întrevedere cu moldovenii stabiliți în Suedia.

În contextul vizitei, invit moldovenii stabiliți în Suedia la o discuție în seara zilei de 6 februarie, ora 19:30. Întâlnirea va avea loc în incinta Ambasadei Republicii Moldova (Engelbrektsgatan 10, 3Tr. Stockholm, 114 32). Embassy of Moldova to Sweden, Norway, Finland and Iceland.

Persoanele interesate de a participa la eveniment sunt rugate să se înregistreze la e-mail: stockholm@mfa.gov.md, cu indicarea numelui, prenumelui şi a unui număr de contact.
Sunteți așteptați cu drag!
”, a scris Grosu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.