VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu: Mulțumim Nataliei Gavrilița pentru dedicație și efort. Fracțiunea PAS va asigura formarea unui nou Guvern

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu o reacție, după ce premierul R. Moldova, Natalia Gavrilița, și-a anunțat demisia.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Grosu, din numele fracțiunii parlamentare PAS i-a mulțumit Nataliei Gavrilița pentru dedicație și efort.

Fracțiunea parlamentară a PAS a luat act de demisia doamnei Prim-ministre Natalia Gavrilița. Echipa Partidului Acțiune și Solidaritate îi mulțumește doamnei Prim-ministre pentru dedicație și efort. În ultimul an, țara noastră s-a confruntat cu mai multe crize fără precedent, cu amenințări de ordin economic, social, energetic și chiar existențiale. În pofida gravității provocărilor, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție, cu muncă dedicată.

Mulți au vrut ca Moldova să cadă, însă grație acestui Guvern, grație doamnei Gavrilița și echipei, în țara noastră a fost menținută pacea și stabilitatea. Datorită eforturilor Guvernului, am asigurat țara cu energie, am identificat ajutor financiar crucial de la partenerii noștri internaționali, am acordat compensații și majorări pentru a fi alături de oameni. Mulțumim mult, Natalia!”, a scris Grosu.

Totodată, Igor Grosu a subliniat că fracțiunea PAS va asigura formarea unui nou Guvern care se va concentra pe provocările de securitate și dezvoltare economică.

Doamna Președintă urmează să desfășoare consultări cu fracțiunile parlamentare. Fracțiunea PAS sprijină și va asigura formarea unui nou Guvern care se va concentra pe provocările de securitate și dezvoltare economică”, a mai scris Grosu.

Citește și: Primele reacții ale miniștrilor, după demisia Nataliei Gavrilița: Crizele ne-au făcut mai puternici și mai determinați

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.