VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Primele reacții ale miniștrilor, după demisia Nataliei Gavrilița: Crizele ne-au făcut mai puternici și mai determinați

Miniștrii din Guvernul Gavrilița au venit cu o reacție după ce premierul R. Moldova, Natalia Gavrilița, și-a anunțat demisia.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, într-o postare pe o rețea de socializare, i-a mulțumit prim-ministrei pentru timpul în care au muncit împreună pentru viitorul țării.

Natalia Gavrilița, mulțumesc! Într-un an și jumătate am văzut de toate, le-am trăit pe toate și le-am depășit pe toate. Sunt sigur că țara și-a recâștigat viitorul tocmai în această perioadă. Crizele ne-au făcut mai puternici și mai determinați să luptăm pentru viitorul nostru european!”, a scris Spînu.

Și ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a scris pe pagina sa de Facebook că Natalia Gavrilița a fost prim-ministru al Guvernului în cea mai complicată perioadă de la independență încoace.

Cu toate acestea, din punctul meu de vedere, Guvernul a făcut față provocărilor majore (criză pandemică, economică, energetică, tentativele de destabilizare a Moldovei din partea forţelor dirijate din exterior și războiul barbar al Rusiei împotriva Ucrainei), a pornit mai multe reforme inclusiv sistemice, a fost constituit din oameni integri și a guvernat în mod democratic. Și, desigur, Guvernul Nataliei Gavrilița este executivul pe timpul căruia Republica Moldova a obținut statut de țară-candidat de integrare în Uniunea Europeană. Îi mulțumesc Nataliei pentru efortul extraordinar pe care l-a făcut și îi doresc mult succes. Sunt mândru că am făcut parte din echipa Guvernului Natalia Gavrilița”, a scris Litvinenco.

Și ministrul Afacerilor Externe și Integrării, Nicu Popescu, a scris că a fost onorat să facă parte din Guvernul Gavrilița.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.