VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Premierul Natalia Gavrilița și-a dat demisia: R. Moldova intră într-o fază nouă

Premierul R. Moldova, Natalia Gavrilița, și-a anunțat demisia, după mai bine de un an și jumătate în această funcție. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Dragi cetățeni, după un an și jumătate în fruntea acestui Guvern a venit timpul să anunț demisia mea din această funcție. Dragi prieteni, R. Moldova intră într-o fază nouă, în care prioritatea țării este securitatea. Am avut onoarea să fiu prim-ministru al acestei țări. Eu cred în R. Moldova, în oamenii acestei țări și cred că vom trece cu bine peste toate aceste crize. Plec de la conducerea Guvernului cu sentimentul datoriei împlinite și cu inima împăcată”, a declarat Natalia Gavrilița.

Totodată, premierul a făcut apel către cetățeni și i-a îndemnat să rămână uniți și solidari în continuare.

”Dragi cetățeni, vă îndemn să rămânem uniți și solidari și să transformăm Moldova într-o țară de care noi și copiii noștri să fim mândri, într-o țară europeană cu o democrație și valori de neclintit, cu economie puternică, infrastructură dezvoltată, o țară în care drepturile și libertățile fiecărui cetățean să fie respectate. Vă mulțumesc!”, a conchis Natalia Gavrilița.

În cadrul discursului său, Natalia Gavrilița a vorbit și despre ultima vizită la Bruxelles a delegației R. Moldova care în perioada 4 – 8 februarie curent a participat la cea de-a 7-a reuniune a Consiliului de Asociere UE – Republica Moldova.

”Oamenii din țara noastră merită să se bucure de toate beneficiile UE. La Bruxelles am avut întrevederi cu înalți oficiali ai UE. Ne-am convins că R. Moldova are mulți prieteni la Bruxelles și suntem așteptați în UE cu brațele deschise. Dacă Guvernul ar fi avut acasă aceeași susținere și încredere pe care am simțit-o de la partenerii noștri europeni, am fi reușit să avansăm mai mult și mai repede”, a declarat Natalia Gavrilița.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.