VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, întrevedere cu ambasadorul Greciei: Numărul acordurilor bilaterale moldo-elene, extinse

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut, astăzi, o întrevedere cu ambasadorul Republicii Elene la Chișinău, Nikolas Krikos.

Demnitarii au convenit să fie identificate noi proiecte de colaborare între Republica Moldova și Grecia, care să fie în beneficiul cetățenilor ambelor țări. De asemenea, urmează a fi valorificată posibilitatea de a extinde numărul de acorduri bilaterale moldo-elene.

În ultimii doi ani, bunele noastre relații moldo-elene s-au materializat în proiecte concrete. Chiar ieri, la Atena, a fost semnat un document așteptat de moldovenii noștri din Grecia, și anume acordul privind recunoașterea reciprocă și conversiunea permiselor de conducere”, a menționat șeful legislativului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.