VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Știrile serii prezentate de Octav Tarlapan

În ediția de azi:

Până în prezent, peste 1300 de persoane s-au înscris pe platforma inregistrare.cec.md. Anunțul a fost făcut de către Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Un contingent al Armatei Naționale va participa la operațiunea Uniunii Europene în Bosnia și Herțegovina. Delegarea militarilor a fost aprobat miercuri de către cabinetul de miniștri.

Absolvenții claselor a 9-a vor beneficia de peste 10 mii de locuri cu finanțare bugetară. Anunțul a fost făcut de cabinetul de miniștri 6 vameși, printre care și șeful Biroului Vamal „Nord” al Serviciului Vamal, au fost reținuți pentru 72 de ore de ofițerii Centrului Național Anticorupție fiind bănuiți de corupere pasivă.

Emisiune realizată în cadrul proiectului „De la experiența europeană a României la drumul Republicii Moldova”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova. Conținutul acestei emisiuni nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.