VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, despre decizia companiei aeriene de a relua zborurile spre Moscova: „E o minciună lansată pentru a crea tensiuni”

Anunțul reluării zborurilor directe între Chişinău şi Moscova, care a fost făcut astăzi, este o minciună lansată pentru a crea tensiuni în Republica Moldova, susține speakerul Igor Grosu.

„Această minciună și această speculație tot face parte din arsenalul celor care zic că vor să vină acasă. (n.red. deputaților fugari) Este o minciună lansată în spațiul public, ca multe altele, pentru a crea tensiuni. A fost, iarăși, un instrument de manipulare și dezinformare a companiei, care este o companie a unor pușcăriabili. Este o știre deliberat, care nu are niciun substrat, care a fost aruncată în spațiul public pentru a crea probleme, lansată de cei care vor să destabilizeze Republica Moldova”, a declarat Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova.

Amintim că, astăzi compania aeriană AirMoldova a anunțat că zborurile directe între Chişinău şi Moscova vor fi reluate, din întâi octombrie. Se vrea restabilirea traficului aerian chiar dacă majoritatea ţărilor europene nu mai au curse spre Rusia, în contextul sancţiunilor generate de invazia din Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.