VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: „Fugarii trebuie aduși în Moldova și judecați conform legii…”

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Vocea Basarabiei a căutat să afle de la locuitorii capitalei răspunsul la întrebarea: Ar trebui să fie aduse în Republica Moldova persoanele fugare, certate cu legea pentru a fi predate justiției?

Câteva dintre răspunsuri:

-Ar trebui. De ce nu?

-Dar cum este posibil, dacă ei sunt peste hotare?

-Este Interpol, cred că s-ar găsi, totuși, o modalitate.

-Cred că nu ar fi chiar bine.

-Dar din altă parte, fiecare om are dreptul să fie protejat cumva.

-Greu de răspuns la această întrebare. Politica joacă un rol preponderent și la această întrebare va răspunde timpul.

Autor

  • Romeo Cemîrtan

    Realizatorul și moderatorul emisiunilor „Vocea Diasporei” și „Fake News”. A făcut studii superioare la Iași. Revenind în țară, a activat în diferite domenii umanitare, mass-media, educație și cultură. Are experiență în domeniul muzeografic, promovarea valorilor culturale tradiționale și a celor spirituale și este autorul a multiple cercetări științifice legate de istoria Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.