VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu anunță bilanțul PAS după alegerile locale: Primarii noștri vor munci ca Moldova să devină europeană

Președintele Partidului Acțiunii și Solidaritate (PAS) Igor Grosu anunță că 310 candidați la funcția de primar înaintați de formațiune au fost aleși după cele două tururi ale alegerilor locale generale. De asemenea, potrivit lui, PAS va avea 357 consilieri raionali și peste 3000 de consilieri locali.

Președintele Parlamentului a publicat pe rețelele de socializare rezultatele partidului de guvernământ pe care îl conduce, după încheierea scrutinului electoral.

„Vă mulțumim tuturor pentru că ați ieșit la vot și v-ați spus cuvântul în alegerea oamenilor care vor conduce localitățile noastre. Datorită încrederii dumneavoastră, 310 primari PAS – Echipa Europa au câștigat după cele 2 tururi de scrutin. Primarii noștri vor munci pentru dezvoltarea satelor și orașelor, așa cum ne-am angajat, și pentru ca Moldova să devină europeană, localitate cu localitate. PAS a arătat că suntem o echipă puternică la nivel local. Am obținut sprijinul oamenilor pentru 357 consilieri raionali și peste 3000 de consilieri locali. Le mulțumesc tuturor echipelor noastre, tuturor voluntarilor pentru efortul imens depus în campanie. Fiecare poartă la care am bătut, fiecare om cu care am discutat, fiecare ziar distribuit înseamnă o muncă de echipă esențială”, a declarat Igor Grosu.

Șeful Legislativului a precizat că „este mult de lucru” și a urat succes primarilor și consilierilor noi aleși.

„Le doresc succes și spor la muncă tuturor primarilor și consilierilor care au câștigat în alegerile locale. Să lucrăm împreună pentru ca toți moldovenii să aibă condiții mai bune de trai acasă. Mergem înainte spre Moldova europeană!

Potrivit site-ului alegeri.md, PAS a obținut în turul doi 66 de primării, însumând astfel un număr total de 291 de primari, ceea ce reprezintă 32,51% din totalul pe țară. Totodată, PAS nu a câştigat niciun mandat de primar în cele 11 municipii ale ţării.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.