VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu merge la Bruxelles pentru a discuta următorii pași în procesul de aderare la UE

După recomandarea Comisiei Europene, vicepremierul Nicu Popescu va efectua, în perioada 20-21 noiembrie, o vizită de lucru la Bruxelles pentru a discuta următorii pași în procesul de aderare la UE. Oficialul va fi însoțit de echipa de la MAEIE, Cancelaria de Stat și Ministerul Finanțelor.

Potrivit MAEIE, la Bruxelles, ministrul de externe Nicu Popescu va avea întrevederi cu Gert Jan Koopman, directorul general pentru vecinătate și extindere al UE dar și cu alți oficiali europeni cu care va discuta acțiunile pe care trebuie să le întreprindă autoritățile de la Chișinău până în martie 2024.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.