VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ceremonia de încoronare a Majestății Sale Regele Charles al III-lea: Maia Sandu, alături de președinții Germaniei și Austriei

Președinta țării, Maia Sandu, se află la Londra, unde are loc încoronarea regelui Charles al III-lea.

Pe o rețea de socializare, șefa statului a publicat o fotografie de la marele eveniment.

Înainte de Ceremonia de încoronare a Majestății Sale Regele Charles al III-lea, cu președinții Germaniei și Austriei”, a scris Maia Sandu.

Menționăm că după încoronare, șefa statului va avea și o întâlnire cu moldovenii stabiliți în Marea Britanie.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.