VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ PAS confirmă cheltuielile pentru organizarea Adunării Naționale: Banii sunt alocați în mod legal și vor fi raportați

Partidul Acțiune și Solidaritate a venit cu o reacție, după ce edilul Capitalei, Ion Ceban, a publicat un plan de organizare a Adunarii Nationale „Moldova Europeană” din 21 mai, pe care sunt mai multe cifre despre numărul de participanți și banii cheltuiți pentru transportarea acestora.

Într-un comunicat oficial, PAS confirmă că există o decizie de alocare de fonduri pentru a promova evenimentul anunțat de Maia Sandu.

În încercarea de a distrage atenția de la scandalurile de corupție din Primărie, mai nou, fiind prinși că au furat ajutoare umanitare destinate refugiaților ucraineni, femei si copii, Ceban publică niște capturi de ecran, chipurile de la o ședință tehnică PAS. Din prima zi am declarat că membrii și simpatizanții PAS vor fi în Piața Marii Adunări Naționale pe 21 mai. Mai mult, am decis să alocăm fonduri pentru a promova acest eveniment. Absolut toate cheltuielile partidului pentru acest eveniment, inclusiv subvențiile parțiale pentru transport, sunt alocate în mod legal și vor fi raportate, la fel, conform legii. Viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană și îndemnam pe toată lumea sa fie prezentă pe 21 mai în Piața Marii Adunări Naționale”, a îndemnat PAS.

Menționăm că edilul Capitalei, Ion Ceban, a solicitat ca CNA, CEC și PG să se autosesizeze și să investigheze toate cheltuielile PAS în raport cu acest eveniment.

Vrem CNA, CEC, Procuratura să investigheze și să se pronunțe în acest caz. Rog să ne dați toți imagini și video cum și ce se întâmplă. Rog autoritățile locale sa fie cu ochiul pe oamenii „buni și virgini”. Cei care au avut instrucțiuni știu că am dreptate”, a scris Ceban.

Mai jos vă prezentăm planul PAS publicat de Ion Ceban:

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.