VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Hărți cu trasee alternative de deplasare prin Chișinău în contextul Summitului CPE

Pe 1 iunie Chișinău va deveni pentru o zi capitala diplomației europene, găzduind aproximativ 50 de lideri europeni. Grupul Media pentru Știri de Securitate a publicat mai multe hărți cu rutele alternative de deplasare prin capitală în data de 1 iunie.

Autoritățile îndeamnă cetățenii să se deplaseze prin capitală ghidându-se de hărțile cu trasee alternative. Acestea prevăd ocolirea tronsonului de străzi pe care se vor deplasa delegațiile oficiale în ziua Summitului CPE. Ele sunt destinate cetățenilor pentru continuarea activităților cotidiene în condiții de confort și siguranță.

Menționăm că în contextul Summitului CPE autoritățile au anunțat măsuri sporite de securitate.

Astfel, în vederea asigurării siguranței și securității aeronautice, toate zborurile aeronavelor civile fi interzise pe întreg spațiul aerian al Republicii Moldova pentru intervalul de timp 1 iunie ora 00.00 (ora locală) până pe 2 iunie ora 07.00 (ora locală), excepție făcând aeronavele oficiale.

De asemenea, cetățenilor li se recomandă să aibă asupra lor actele de identitate, în cazul în care vor fi legitimați de către organele de drept.

Summitul Comunității Politice Europene, care va întruni circa 50 de șefi de guverne și state ale Uniunii Europene, se va desfășura la Bulboaca, raionul Anenii Noi.

Citește și: Summitul CPE: Spațiul aerian al R. Moldova, închis pentru aeronavele civile. Cetățenii, îndemnați să iasă din casă cu acte de identitate

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.