VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Haine de brand și parfumuri de lux aduse prin contrabandă din Turcia

O rețea implicată în contrabandă cu mărfuri de lux din Turcia a fost destructurată de polițiștii Inspectoratului Național de Investigații și cei ai INSP. Membrii grupării, doi bărbați de 35 și 40 de ani din Găgăuzia, urmau să obțină din vânzarea produselor jumătate de milion de lei.  

”Suspecții ar fi desfășurat activități frauduloase de trecere peste frontieră a mărfurilor de larg consum, textilelor și hainelor de brand, prin eludarea controlului vamal. Urmare a investigațiilor ample efectuate pe parcursul a patru luni, intenția suspecților a fost curmată de către ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI care, în comun cu polițiștii de patrulare, au stopat mijlocul de transport în regiunea localității Giurgiulești, pe direcția de intrare în Republica Moldova. Ca urmare a cercetării mijlocului de transport în compartimentul marfar, ofițerii au depistat mărfuri, textile, articole de brand și produse de parfumerie de lux, fără acte de proveniență, care au fost introduse ilicit în țară”, se arată într-un comunicat al Poliției Naționale.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, iar mărfurile au fost supuse confiscării speciale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.