VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul rămâne fără ministrul Finanțelor. Recean: „Felicitări pentru misiunea pe care și-o asumă”

Guvernul Recean rămâne fără ministrul Finanțelor. Veronica Serețeanu este însărcinată și pleacă în concediu de îngrijire a copilului. Anunțul a fost făcut în ședința Executivului de marți, 26 septembrie de către premierul Dorin Recean.

Șeful Guvernului a precizat că ședința de astăzi este ultima la care participă Sirețeanu.

„Vrem să o felicităm pe doamna ministră Sirețeanu cu misiunea foarte importantă pe care și-o asumă de aici încolo. Acest lucru înseamnă că este pentru ultima dată aici cu noi”, a menționat Recean.

În cadrul briefing-ului de după ședința Executivului, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă a precizat că oficial, mandatul ministrei Sirețeanu se va încheia pe 27 septembrie.

Veronica Sirețeanu ocupă funcția de ministră a Finanțelor din 16 februarie 2023.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.