VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul a aprobat construirea drumului de acces către Chișinău Arena

Drumul pe direcția Chișinău-Orhei (drumul național R6) va fi construit pentru a asigura accesul la complexul Chișinău Arena. O hotărâre în acest sens a fost aprobată, astăzi, în cadrul ședinței Executivului. Mijloacele financiare, în valoare de 24 milioane de lei, vor fi alocate din fondul de rezervă al Guvernului. 

Noul drum va cuprinde o intrare pentru transport special și de urgență; stație pentru transportul public cu conectarea acesteia prin trotuar destinat pietonilor și persoanelor cu dizabilități; pistă de decelerare/accelerare; iluminat stradal.

Executarea lucrărilor va fi asigurată de către Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, care va organiza licitația pentru contractarea lucrărilor de construcție.

După finalizarea lucrărilor, drumul de acces către obiectivul de interes național, Arena polivalentă, va fi transmis în gestiunea SRL „Arena Națională”, în care Agenția Proprietății Publice deține partea socială în mărime de 100%.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.