VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Grosu îi sugerează lui Ceban „să nu umble cu bradul”, dar „să ducă la bun sfârșit” reparația podului Mihai Viteazu

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a declarat că autoritățile centrale nu vor da curs invitației primarului ales al mun. Chișinău, Ion Ceban, de a organiza sărbători comune în această iarnă. Șeful Legislativului i-a sugerat edilului general să „nu umble cu bradul, dar „să ducă la bun sfârșit” reparația podului de pe strada Mihai Viteazu.

„Acest primar, (n.red. primarul ales Ion Ceban) văd că deja intră în sărbători, caută bradul lui, bradul guvernului. Eu i-aș sugera să se ducă și să pună o mână de ajutor la podul de pe Mihai Viteazul sau, dacă nu știe cum, să se ducă la podul de la Pruncul și să vadă cum se fac lucrările acolo, sau să înceapă a cumpăra luntri pentru atunci când plouă și să le pună în circulație. (…) Eu i-aș propune să nu umble cu bradul, dar să ducă la bun sfârșit reparația podului, drumurilor, curților, canalizației, stației de epurare. El are tare mult de lucru, să lase bradul, că oamenii o să găsească modalitatea să sărbătorească, sărbătorile de iarnă sunt sărbători de familie, n-are el treabă cu domeniul acesta. Nu te ascunde după brad! Asta vreau să-i spun dlui primar”, a spus Igor Grosu în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție” de la Vocea Basarabiei.

Menționăm că primarul ales al capitalei a transmis către Guvern și Ministerul Culturii o scrisoare în care propune ca evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă să fie realizate în comun la Chișinău.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.